Hódmezővásárhely, Dr. Rapcsák András u. 49.

Hakki Pilke HH 110 OH rönkhasító

Hakki Pilke HH 110 OH rönkhasító

Ha hosszú tűzifára van szüksége, vagy ha a hasítandó rönkök különösen masszívak, a HH 110 OH professzionális hidraulikus hasító a legjobb választás.

Leírás, műszaki jellemzők

A Hakki Pilke HH 110 OH egy professzionális rönkhasító saját hidraulikával, amely igazán könnyen és hatékonyan kezelhető. A hidraulikus rönkhasító lehetővé teszi a 80 cm átmérőjű és 1 méter hosszúságú rönkök egyszerű feldolgozását egyetlen kezelő számára. A gép könnyen szállítható traktorral és saját hidraulikával működtethető, ajánlott teljesítménye 400 r/min, 37 l/min. A hidraulika olajtartálya 40 literes.

A külső hidraulikáról vett meghajtással a gép mindig hidraulikus rönkemelővel és a hasító penge hidraulikus beállításával van felszerelve. A hasító penge magasságának változtatásával a felhasználó megválaszthatja, hogy hány darabra hasítsa a fát. Robusztus és kemény rönkök (pl. bükk és tölgy)

Először mindig két részre hasítjuk. A nagy fadarabok könnyen újra hasíthatók a robusztus hasítóasztalnak köszönhetően, amely megakadályozza, hogy a fa a hasítás vagy újrahasítás közben vagy után a földre essen. A gép kampósaruval van felszerelve, amely segít a nagy fadarabok kezelésében és forgatásában, mind a földön, mind a hasítóasztalon. A hasítóasztal lehetővé teszi a kész tűzifa felhalmozását, a hasítás után ergonomikus munkamagasságból.

A Hakki Pilke HH 110 OH megfelel az európai jogszabályok legújabb biztonsági követelményeinek, és jól használható mind háztartási, mind professzionális használatra. Tökéletesen alkalmas tűzifa-feldolgozógép melletti munkavégzésre is a túlméretes faanyag feldolgozásához.

 

Műszaki adatok:

Maximális rönk átmérő: 800 mm

Max rönkhossz: 1050 mm

Max hasítóerő: 10 t

Energiaforrás: saját hidraulika

Hasító penge: 2/4-utas

Méretek szállítási helyzetben 

Magasság: 1600 mm

Hosszúság: 2380 mm

Szélesség: 1500 mm

Súly: 610 kg

Opcionális felszerelés

6 irányú hasító penge

A Hakkiplike finn tüzifa készítő gépek forgalmazója az:
ERDŐGÉPKER KFT.
6800 Hódmezővásárhely
Dr. Rapcsák András út 49.
Tel.: +36 62/533-934
Mobil: +36 20 500 9899
E-mail: erdogepker@erdogepker.hu

Állások Magyarországon

jooblelogo

© 2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web és Videó Stúdió